Contact

MAMAGALAMA

Mamagalama look

Kdo pravi, da mamice ne moremo biti sexy, kdo pravi, da si ne moremo vzeti časa za sebe?

VSE SE DA, ČE SE HOČE in me to zmoremo!

Tudi sama se rada uredim, rada dodam make up in se tako počutim lepšo in še boljšo, bolj močno in z več energije.

Tudi rada se lepo oblečem in rada poskrbim za svoj videz in nihče me ne bo prepričal, da mamice ne zmoremo in nismo nikoli več tako dobre kot pred nazivom “mama”, zdaj smo še BOLJŠE in večje levinje kot kdajkoli prej in mamice ne pozabite prav vse ste lahko sexy, samo samozavest na plan in boš zažigala!

Nekaj mojih make upov ⬇️⬇️⬇️

In še naravni obraz, ki prav tako lahko zažiga, mamica lepa si taka kot si brez make upa, ki je samo pika na i za tvojo samozavest, toda vedi, da si najlepša naravna in taka si moraš biti ti sama sebi najbolj všeč!

Mamagalama

MALI TIAN

Superduper ponavljanje besed

Julija je naš Tian praznoval že svoj 2. Rojstni dan, kar ne morem verjeti kako čas hitro beži.

Postal je pravi navihanec, plezalec, plesalec, pevec in ustvarjalec.

Kako lepo je gledati svoje otroke kako odraščajo.

Odprl se mu je tudi njegov besedni zaklad, ki se ga ne da zlahka utišati, kar naprej čeblja, poje in se rad uči novih besed z ponavljanjem za mamico in atijom, ter drugimi ljudmi, ki so nam bližnji.

No pri ponavljanju vsega kar sliši,pa ni vse tako super duper, kot si mislimo, saj večkrat ponavlja besede, ki bi jih bilo bolje preslišati.

To so tiste besede, ki kdaj čisto avtomatsko priletijo iz ust in se šele potem zavedamo, da bi bilo bolje, da bi jih pred svojimi otroki zadržali ali izrekli bolj potiho.

A veste o katerih besedah govorim?

Ko ti na tla pade kozarec in se razbije na prafaktorje po celi kuhinji v vse manjše kotičke tega prostora in “PIIIIIZ*A”, kako sem “štorasta”….ja točno o tem manj lepih besedah govorim.

Zadnje čase se moram kar malo kontrolirati in mislim, da mi še kar dobro uspeva, sem pa tja pa mi zbeži kakšna v prelepe marjetice rožice in če Tian ponovi za menoj ga enostavno ignoriram, poskušala sem že z kreganjem in s tem “da teh besed pa ni lepo uporabljati” ampak to pri nas žal ne pali, je pa še večji spodbujevalnik.

Tenutno je IN beseda pri Tianu “pidu matel”, ki jo uporabi med igranjem, kar tako, brez kakršnekoli povezave.

⬇️

Torej kako ukrepati? Kako ste ukrepali vi? Najbolje preslišati ali kaznovati?

Mamagalama

Brez kategorije, FARMASI

Moji farmasi izdelki

Evo punce in fantje, ker sem prejela izdelke, ki sem jih naročila sem se odločila, da vam jih na kratko predstavim.

Vsi izdelki so naravni, kar mi je še najbolj všeč in noben izmed idelkov NI testiran na živalih.

Matte rdečilo za ustnice, ustvarjeno za vse bojevnice in prav tako ima bojevito rdečo barvo, punce meni je top, bom kasneje dodala še slikco kako izgleda na meni.

DEEPLOOK EYELINER

Eyeliner za oči z mehkim čopičem.

Aplikator omogoča enostavno in natančno nanašanje, zahvaljujoč popolno oblikovanem čopiču, narejenim iz najkvalitetnejših naravnih vlaken.

V ponudbi sta dve vrsti: z mehkim in trdim čopičem.

In pa svinčnik za oči z ultra pigmentirano, popolno mehko in svilenkasto – kremasto teksturo.

TIME LOCKER

Fiksira in osvežuje make-up, zelo podaljšuje njegovo obstojnost, in to brez razmazovanja. Ne pušča občutek lepljivosti in zategovanja, naredi zelo odporen zaščitni sloj.

Preizkusim danes in jutri dodam moje mnenje.

KERATIN THERAPY MASKA

obnovi suhe lase in uničene ter ppškodovane zaradi barvanja in trajne.

Komaj čakam da jo preizkusimmmm!

1. MILO BISERNI PRAH

Elementi morja, kot so morska sol in morske alge, so zaradi svojega zdravilnega učinka, pravi balzam.

Delujejo antitoksično in pospešujejo mikrocirkulacijo, prečiščujejo, revitalizirajo in se posebno priporočajo za izčrpano ter utrujeno kožo.

2. MILO Z EKSTRAKTOM ČAJEVCA

(Milo, ki ga bo prejela ena izmed vas)

Je posebno učinkovito v čiščenju nečiste kože in odstranjevanju aken.

Odstranjuje višek maščobe s kože, brez izsuševanja in rušenja naravnega ravnotežja. Ima antibakterijsko in antiglivično delovanje.

SREČNICA NAJ MI POROČA KAKO JE ZADOVOLJNA.

VEČNAMENSKO SREDSTVO ZA ČIŠČENJE

Lahko se uporablja za čiščenje miz, tepihov, zaves, keramičnih površin, kopalnice, odtokov ter aluminijastih,plastičnih in kovinskih površin.

Ne vsebuje fosfatov, sulfatov ter belila iz klora, tako, da je nežen do rok in se lahko uporablja tudi za ročno pranje.

Vsebuje KORUZNO, KOKOSOVO in PLAMINO olje, ki ščitijo in negujejo roke.

In povem vam še, da res prijetno diši!

Tele tri izdelke pa sem dodatno dobila, kot nagrado za novo članico, paketej vsebuje kostanjevo masažno kremo, zobno pasto ter naravni šampon.

SE SPLAČA? SE!!!❤

Če želite naročiti katerikoli izdelek iz kataloga pa mi lahko javite in se bomo dogovorili, kdaj oddajam naročila.

Mamagalama

Brez kategorije, FARMASI, MAMAGALAMA

FARMASI

Rada imam NARAVO in ŽIVALI

Rada sem LEPA, UREJENA in ZDRAVA

Rada imam ČIST in DIŠEČ dom

Rada se RAZVAJAM in rada RAZVAJAM svojega partnerja in otroke

❤Če imate tudi ve rade vse to je FARMASI ustvarjen tudi za vas❤

Na spletni strani si lahko ogledate kataloge, izdelke, ki so vam všeč pa lahko naročite pri meni.

Prav tako se lahko preko mene tudi včlanite in imate hude popuste in darilca za člane.

NORO KAJ NE?

Če vas zanima kaj več sem vam na voljo preko fb strani MAMA GALAMA ali na gmailu: bitimamajelepo@gmail.com

Brez kategorije, MOJA DRUŽINA

Veseli december

Čas, ko povsot okoli nas utripajo lučke, pokrajina je belo zasnežena…

Za našo družinico je to res lep mesec, vsi smo praznično razpoloženi, skupaj krasimo smrekico, poslušamo božične pesmice, ob večerih z atijem spijeva kozarček belega, čez dan pa se igramo na snegu ter ustvarjamo.

Jaz sem si že nadela praznične nohtke pri Sandri, ki me nikoli ne razočara.

Postavili smo smrekico, Tian je okraske najprej moral poskusiti, če so okusni nato pa nama jih je pomagal “nadeti” na smrekico.

Sv. Miklavž mu je prinesel plastelin, ki pa bo še nekaj časa počakal v omari, ker je zanimiv samo za valjanje po tleh in pobiranje najmanjših drobtin, hehe.

Komaj pa že čakamo naslednjega dobrega moža božička, ki je za nas seveda najboljši, k babici in dedku se odpravimo na božično večerjo, kjer ga počakamo nato pa sledi odpiranje daril in veselo druženje ob družabnih igrah in božičnih filmih.

Kakšen je pa za vas mesec december?

mamagalama❤

Brez kategorije, MALI TIAN, MOJA DRUŽINA

Kaj dogaja?

Hola, ze dolgoooooo se nismo brali, preprosto nisem našla časa, pa še veliko raje svoj prosti čas namenim mojemu sončku.
Med tem časom se je veliko dogajalo, Tian se je lepo navadil vrtca, vmes smo tudi že zboleli za manjšo virozico, mami pridno dela in ati prav tako.

Tian odkriva nove navihane ideje in ena izmed teh je tudi ta, da je začel redno pospravljati stvari na svoja mesta, to pa izgleda nekako takole:

Daljinec se mora malo ohladiti, da bo bolje delal

Stumfek spravimo med posodice

Kis spada pod posteljo

Smeti je treba pregledati, če so pravilno ločene

Tudi vrečke je potrebno lepo zložiti

In potem postanem lačen….

Takole je pri nas, je pri vas tudi kaj novega?

Mamagalama❤

Brez kategorije, MALI TIAN

Moj drugi dom

Danes zjutraj sem še v spanju začutil topel objem in zavohal njen vonj, ki me pomirja, objemala me je, božala in me počasi prebujala…lepšega jutra si ne morem predstavljati!

Z nasmehom sem odprl oči in se še bolj stisnil k svoji mamici, ki mi je potiho govorila “dobrojutro srček, zbudi se, danes greš pogledati kako izgleda vrtec in spoznati nove prijateljčke”, jaz pa sem jo le poslušal in se zraven smejčkal saj sem vedel, da bom tam videl tudi veliiiiiko igrač, to mi je obljubljala že en teden prej!

Pozajtrkovala sva, se oblekla, mami mi je nadela mojo kulsko torbo (klik) za v vrtec, ki jo je naročila na njenem aliju in sem bil pravi frajer! 

Do vrtca sva se vozila natanko 3minute in še nekje 10minut iskala frej prostor za parkiranje, dajjjj no mamiiiii pohitiiii mudi se mi, rad bi spoznal svoje “sošolce”!!!!

Prišla sva v igralnico kjer sta me že čakali dve prijazni teti, mami mi je povedala, da sta to moji vzgojiteljici, ki me bosta čuvali in se z menoj igrali, ko bo ona v službici.

Takoj sem zagledal najbolj kul igračo ever! TRAKTOOORRRRR, v vrtcu imajo TRAKTOOOR kaj pa to a? Brrrrr brrrrrr brrrr sem in tja, mami pa je ta čas odgovarjala na vprašanja simpatične tete vzgojiteljice.

Tudi zajtrk smo imeli, njam res sem bil že lačen in kar naprej ponavljal svoj AMA AMA, končno so me uslušali, ohhh kako dober mlečni zdrob, tako dobrega pa še mami ne naredi (ni potrebno, da ji to poveste), na koncu pa sem dobil še kos makovke, oh super vrtec, pravi luksus, 5 zvezdic🌟🌟🌟🌟🌟

In že sta mignili dve urici, kot da bi preštel do 3 in komaj komaj čakam na ponedeljek, ko bom v vrtcu brez mamice kar pol ure, komaj čakam mogoče mi celo uspe narediti kakšno traparijo hihihihi!
MaliTian❤